Over ons

Starterscentrum Regio Zwolle is het eerste aanspreekpunt voor (startende) ondernemers en ZZP-ers in de regio Zwolle. 

Missie

Het is onze missie om het voor iedere inwoner in de regio Zwolle mogelijk te maken een succesvolle onderneming te starten.

Visie

Het is onze ambitie om zoveel mogelijk (startende) ondernemers en ZZP-ers gebruik te laten maken van onze diensten en ze daarmee goed voorbereid op weg te helpen. 

Kernwaarden

De persoonlijke begeleiding van (startende) ondernemers en ZZP-ers staat bij ons centraal. Vertrekpunten voor onze dienstverlening zijn dan ook: persoonlijk, betrokken, laagdrempelig en deskundig.

Samenwerking

Starterscentrum Regio Zwolle werkt samen met verschillende partners, trainers, adviseurs en ondernemers. Zij dragen Starterscentrum Regio Zwolle een warm hart toe en nemen deel vanuit passie voor ondernemerschap. Samen stimuleren wij het ondernemerschap in de regio Zwolle. 

Organisatie 

John de Vlieger (44) is directeur van Starterscentrum Regio Zwolle. John: “Ik stimuleer graag de samenwerking tussen (startende) ondernemers en andere partijen. Omdat het veel leuker én slimmer is om andere mensen te betrekken bij je plannen. Ondernemen is spannend en uitdagend: een goed voorbereide ondernemer heeft gewoon méér kans van slagen. Dat vind ik zo mooi aan mijn werk; samen werken aan ondernemerschap.”

John de Vlieger
06-11195610
john@starterscentrumregiozwolle.nl

cookies toestaan?